UPDATES Stilling ledig: prosjektleder

I forbindelse med økte aktiviteter søker vi en ansvarsbevisst og nøyaktig prosjektleder i 100% fast stilling.

Andøya Test Center (ATC) tilbyr uttesting av våpenteknologi, fly og UAV til forsvar og forsvarsindustri. Vi er utstyrt med den mest moderne instrumenteringen, og har både norske og internasjonale kunder. ATC er et heleid datterselskap av konsernet Andøya Space Center. Konsernet har 92 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på ca.150 mill kroner.

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil i hovedsak være å lede/planlegge noen av våre prosjekter. I tillegg skal roller innen operasjon/sikkerhet under våre kampanjer dekkes. Annet forefallende arbeide ved ATC vil også måtte utføres.

Kvalifikasjoner

  • Til stillingen kreves høyere utdanning (Bachelor), eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning
  • Gjerne bakgrunn/erfaring fra Forsvaret eller annen operativ virksomhet.
  • Erfaring fra prosjektledelse og/eller øvingsledelse
  • Generelle gode IT kunnskaper

Det kreves sikkerhetsklarering for tilsetting i stillingen. God fremstillingsevne (muntlig og skriftlig) på engelsk vil bli vektlagt. Arbeidssted vil primært være Andenes, der vi kan tilby et aktivt og internasjonalt miljø, lønn etter avtale, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksitid, hjelp til å skaffe bolig og dekning av flyttekostnader etter avtale.

Ta gjerne kontakt med Gunnar Jan Olsen, daglig Leder ATC, telefon: +47 930 51 680 eller

e-mail: gunnar@testcenter.no.

Søknad med CV sendes til: Andøya Test Center, Bleiksveien 46, 8480 Andenes eller pr. e-post til HR@andoyaspace.no.

Søknadsfrist 30. april 2019